Da! Lumea a intrat în panică de la o răceală mai acută!

Da! Lumea a intrat în panică de la o răceală mai acută!

11.03.2020 0 Поделись с друзьями!

Da, lumea a intrat în panică de la o răceală mai acută!

Se protejează cu măști, se închid în casă, fug de ceilalți și ca întotdeauna, uită să se uite spre cer, uită că este un Dumnezeu care doar El trimite moartea și o trimite unde vrea! Lumea nu se panichează că se fac sute de mii de avorturi în lume, nu se panichează că mor milioane de copii și oameni de foamne din cauza indiferenței care este in lume.

Omul nu se panichează că atâtea păcate de moarte, împotriva Duhului Sfânt, împotriva firii se fac în fiecare clipă în lume și se extind aceste păcate mai repede ca orice virus. De aceste lucruri nu se panichează.

Credeți că voia lui Dumnezeu se rezolvă cu o carantină sau un vaccin?! Să ne curațim sufletul de patimi și Dumnezeu nu va lasa nimic să se atingă de trup! Frica ii face pe oameni să nu mai gândească logic, să intre în panică și să se alăture spiritului de turmă! Să nu ne fie frică de moarte, aceasta o poate trimite Dumnezeu sănătoși fiind. Să ne fie frică de pierderea vieții veșnice.

Moartea este de moment, o trecere care nimeni nu o ratează. Veșnicia contează, pentru că ce avem pregătit acolo este veșnic.

O zi minunată tuturor! Pr Ioan Danci

Share acest articol cu prietenii!